Η ASK Digital δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα της UNESCO GREECE

Η ASK Digital δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα της UNESCO GREECE

Η Ask Digital ανέλαβε τον σχεδιασμό και την κατασκευή της νέας, επίσημης ιστοσελίδας της UNESCO GREECE. Για εμάς ήταν ιδιαίτερη τιμή να προβάλλουμε το έργο αυτού του διεθνούς φορέα με τη σπουδαία δράση.

Ένα έργο- πρόκληση για την ομάδα μας

Το συγκεκριμένο έργο αποτέλεσε μία μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας, αφού έχει πολλά και διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Καθένα από αυτά έπρεπε να τονιστεί, να αναλυθεί και να αποτυπωθεί όπως του αναλογεί. Έτσι φροντίσαμε για τη μελέτη και την έρευνα πριν τον σχεδιασμό και την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της UNESCO. Πρώτα γνωρίσαμε εμείς οι ίδιοι καλύτερα το έργο του Οργανισμού και της αντίστοιχης Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής κι έπειτα προχωρήσαμε στην υλοποίηση.

Πλέον μπορείτε να ενημερωθείτε από την καινούργια σελίδα της UNESCO, για τα προγράμματα, τις δράσεις, τις εκδόσεις, τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα και τα βραβεία που παρέχει.

Δείτε ολοκληρωμένο το νέο έργο της Ask Digital, https://unescogreece.gr/

Λίγα λόγια για την UNESCO

Η UNESCO είναι ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό, που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ουσιαστικά προωθεί τη συνεργασία μεταξύ 193 κρατών μελών και 11 επιπλέον συνδεδεμένων μελών για τους παραπάνω τομείς.

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία για την υλοποίηση των δράσεων και πρωτοβουλιών της. Πιο συγκεκριμένα,  διοργανώνει Διεθνή Συνέδρια και Ημερίδες, χορηγεί την αιγίδα της σε εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές κι επιστημονικές δράσεις, συμμετέχει και συντονίζει την ελληνική παρουσία σε Διεθνή Συνέδρια και Φόρα, αναπτύσσει συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα, χορηγεί Βραβεία, ιδρύει Πανεπιστημιακές Έδρες UNESCO, προωθεί τον θεσμό των Συνεργαζόμενων Σχολείων UNESCO (ASPnet), διοργανώνει Εκθέσεις και δημιουργεί πληθώρα Δικτύων.

Η UNESCO δεν είναι ένας ακόμη Οργανισμός… Πρόκειται για ένα εργαστήριο ιδεών, έναν φορέα συλλογής και διάχυσης πληροφοριών, έναν παράγοντα οικοδόμησης δεξιοτήτων των Κρατών Μελών, έναν καταλύτη διεθνούς συνεργασίας αλλά ταυτόχρονα έχει και τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο του διαμορφωτή προτύπων.

υπηρεσίες

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε υψηλής ποιότητας ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα ανάπτυξης και στην σχεδίαση ώστε να πετύχουμε το απόλυτο όσο αφορά την αισθητική, την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Κατασκευή Iστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μοναδική
σαν την επιχείρηση σας!

Κατασκευή eShop

Επεκτείνετε την επιχείρηση σας πέρα από
τα φυσικά σύνορα.

Iστοσελίδες

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μοναδική σαν την επιχείρηση σας!

Ηλεκτρονικά καταστήματα

Oλοκληρωμένο πακέτο κατασκευής eshop με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε.

Digital Marketing

Αυξήστε τις πωλήσεις σας, κάντε γνωστή την επιχείρηση σας. Google & Facebook Ads, SEO, Social Media

Copywriting

Σύνταξη Κειμένων Ιστοσελίδας και περιεχομένων διαφημίσεων

UI & UX Design

Η custom κατασκευή χρειάζεται και custom σχεδιασμό.

Domain Name

Κατοχυρώστε το domain της αρεσκείας σας

Web Hosting

Φιλοξενία σε ταχύτατους και ασφαλείς servers

WordPress Support

Μεταφέρετε σήμερα το WordPress site σας στην ASK Digital

MARKETPLACE