η εταιρία

Η ASK DIGITAL παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Σχεδίασης, Κατασκευής & Προώθησης website/ e-Shop.

Με απλά λόγια, ακούμε την επιχειρηματική ιδέα σας, ερευνούμε και μελετούμε το αντικείμενο, σχεδιάζουμε τις προτάσεις μας και κατασκευάζουμε το website / eShop που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε και να εξελίξετε αυτή την ιδέα. Στη συνέχεια γνωρίζουμε πολύ καλά, χάρη στην πολυετή εμπειρία της ομάδας μας στον Κλάδο, πως να βοηθήσουμε στην προώθηση του website / eShop σας παρέχοντας υπηρεσίες Digital Marketing.

Το πιο σημαντικό που επιθυμούμε να γνωρίζετε για εμάς, είναι ότι είμαστε δίπλα σας από την αρχή και για εμάς δεν υπάρχει τέλος σε αυτή τη συνεργασία.

Who is who

Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα με εμπειρία, όρεξη, φρέσκιες ιδέες ενώ τη χαρακτηρίζει η ευγένεια, η συνέπεια και η καινοτομία στον τρόπο που θα υλοποιήσει ένα business concept.

Όσο για το motto, που εκφράζει όλη αυτή τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία μας για την κατασκευή website/ e-Shop; Ίσως έχετε ήδη προσέξει τα hashtag μας σε κάποιο από τα προσωπικά ή επαγγελματικά profile μας στα Social Media… #MakeYourDreamEshop #ΜakeYourDreamWebsite

Η δημιουργική πλευρά μας

Υπάρχει σε ό,τι κι αν κάνουμε… Η δημιουργικότητα άλλωστε είναι αυτή που φέρνει τις ενδιαφέρουσες ιδέες και τις αποδοτικές συνεργασίες.

Δημιουργούμε την Εταιρική Ταυτότητα, σχεδιάζουμε το Λογότυπο της επιχείρησής σας κι αναπτύσσουμε με τον πιο εφευρετικό και πρωτότυπο τρόπο αυτό που έχετε στο μυαλό και στην “ατζέντα” σας.

Ζητήστε την συμβο(υ)λή μας.
Είναι ωραίο να μπορούμε να είμαστε κοντά σας, όταν κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

MARKETPLACE