Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας: Η μεθοδολογία της ASK Digital

Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας: Η μεθοδολογία της ASK Digital

Η ASK Digital είναι της οργάνωσης και του προγραμματισμού σε όποιο project αναλαμβάνει να υλοποιήσει. Σε αυτή τη λογική λοιπόν ακολουθεί μία συγκεκριμένη μεθοδολογία για τον τρόπο που θα χειριστεί μία νέα ιστοσελίδα & ηλεκτρονικό κατάστημα ή το δικό σας redesign.

Αυτή η μεθοδολογία βασίζεται στην εμπειρία και στην εξειδίκευσή της ομάδας μας, τόσο στο σχεδιασμό ιστοσελίδων όσο και στην κατασκευή ιστοσελίδων. Ο στόχος είναι να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο έργο, το οποίο θα είναι καλαίσθητο, σύγχρονο και κυρίως λειτουργικό για τον δικό σας σκοπό, για τη δική σας επιχείρηση.

Βήμα 1ο – Καταγραφή αναγκών

Από την ανάγκη ξεκινούν όλα! Πάμε λοιπόν να την εντοπίσουμε και να την καταγράψουμε, δίνοντας μία ορισμένη μορφή στο νέο έργο. Κάνουμε μία εκτενή συζήτηση μαζί σας, καταγράφοντας τις επιθυμίες και κυρίως τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Για εμάς η επιθυμία πρέπει να ορίζεται από την ανάγκη σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά.

Βήμα 2ο – Μελέτη & Έρευνα

Μελετάμε το αντικείμενο και τον ανταγωνισμό σας. Πρόκειται για μία έρευνα που κάνουμε εσωτερικά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η οποία θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην επικοινωνία των ιδεών μας προς εσάς. Η εμπειρία μάς έχει δείξει πως τα παραδείγματα ιστοσελίδων ανταγωνισμού, βοηθούν τον εκάστοτε επιχειρηματία να εξελίξει τη δική του ιδέα και κυρίως να έχει εικόνα της ιστοσελίδας που θα έχει.

Βήμα 3ο – Προτάσεις: Προτείνουμε ιδέες και themes

Δε δίνουμε τίποτα “έτοιμο”, αλλά επιλέγουμε να δημιουργήσουμε μαζί σας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα γιατί θέλουμε το έργο να διατηρεί τη δική του, ξεχωριστή, χαρακτηριστική ταυτότητα. Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε πως οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε, είναι “χειροποίητες”. Επίσης έχουμε και τα δικά μας themes, για μία πιο safe & πλούσια γκάμα επιλογών.

Όπως έχουμε ξανατονίσει, δεν ξεχνάμε πως αυτή η online παρουσία θα είναι το κέντρο της επιχείρησής μας στο διαδίκτυο και βάσει αυτού του κέντρου θα αναπτυχθεί μία καλή ή κακή σχέση με τον δυνητικό πελάτη. Από εκεί θα αναπτυχθούν οι πωλήσεις και το marketing.

Βήμα 4ο – Στενή συνεργασία

Συνεργαζόμαστε σε κάθε βήμα για τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας, λαμβάνοντας υπόψη τις προοπτικές της επιχείρησης (δηλαδή που θέλουμε να φτάσουμε την online παρουσία σας).

Ο χρόνος μαζί σας είναι χρόνος με την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

υπηρεσίες

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε υψηλής ποιότητας ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα ανάπτυξης και στην σχεδίαση ώστε να πετύχουμε το απόλυτο όσο αφορά την αισθητική, την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Κατασκευή Iστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μοναδική
σαν την επιχείρηση σας!

Κατασκευή eShop

Επεκτείνετε την επιχείρηση σας πέρα από
τα φυσικά σύνορα.

Iστοσελίδες

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μοναδική σαν την επιχείρηση σας!

Ηλεκτρονικά καταστήματα

Oλοκληρωμένο πακέτο κατασκευής eshop με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε.

Digital Marketing

Αυξήστε τις πωλήσεις σας, κάντε γνωστή την επιχείρηση σας. Google & Facebook Ads, SEO, Social Media

Copywriting

Σύνταξη Κειμένων Ιστοσελίδας και περιεχομένων διαφημίσεων

UI & UX Design

Η custom κατασκευή χρειάζεται και custom σχεδιασμό.

Domain Name

Κατοχυρώστε το domain της αρεσκείας σας

Web Hosting

Φιλοξενία σε ταχύτατους και ασφαλείς servers

WordPress Support

Μεταφέρετε σήμερα το WordPress site σας στην ASK Digital

MARKETPLACE