Τι κάνει τη διαφορά σε ένα λογιστικό γραφείο;

Ιστοσελίδα για λογιστικά γραφεία

Τι κάνει τη διαφορά σε ένα λογιστικό γραφείο;

Αν διαθέτετε λογιστικό γραφείο, αποτελεί, εξ ορισμού, ένα απαιτητικό επάγγελμα που απαιτεί τη συνεχή σας ενημέρωση για όλες τις οικονομικές εξελίξεις. Ο βαθμός που το επιτυγχάνετε αυτό, συνδέεται άμεσα με την αξιοπιστία του λογιστικού σας γραφείου, συνεπώς και με τον αριθμό των πελατών σας.

Σύμφωνα με έρευνες, στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε ένας παράγοντας με τον οποίο κρίνεται μία επιχείρηση για την ποιότητα της αποτελεί η εμφάνιση της ιστοσελίδας της.

«75% των καταναλωτών παραδέχονται ότι θα κρίνουν την αξιοπιστία μίας επιχείρησης βασιζόμενοι και στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας της.»

Πηγή: Graffiti9

Κατά συνέπεια, αντιλαμβανόμαστε ότι ένα λογιστικό γραφείο χωρίς ιστοσελίδα και μία γενικότερη καλή ψηφιακή παρουσία, βρίσκεται σε απόλυτα μειονεκτική θέση απέναντι στον ανταγωνισμό. Το γεγονός εντείνεται αν αναλογιστούμε τη γενικότερη εικόνα, η οποία περιλαμβάνει την ψηφιοποίηση μέχρι και της ελληνικής οικονομίας.

Η ASK Digital αναγνώρισε την ανάγκη του κλάδου για ιστοσελίδες για λογιστικά γραφεία. Έτσι προχωρήσαμε στην κατασκευή ιστοσελίδων αποκλειστικά για λογιστές, με έμφαση στην ποιότητα και στην ανταγωνιστική τιμή.

Στο marketplace της ASK Digital θα βρείτε αποκλειστικά ανεπτυγμένη ιστοσελίδα για το λογιστικό γραφείο σας! Εσείς διαλέγετε το σχέδιο που καλύπτει καλύτερα τη δική σας αισθητική και σε λίγες μόνο ημέρες μπορείτε να έχετε τη δική σας άριστη επαγγελματική ιστοσελίδα.

Η ομάδα μας δεν περιορίζεται στην κατασκευή της ιστοσελίδας του λογιστικού σας γραφείου. Συνεχίζουμε με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών των λογιστικών σας γραφείων και τους τρόπους με τους οποίους θα κάνουμε την επιχείρησή σας να υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού.

Με δεδομένο αυτό, ενσωματώσαμε στα πρότυπα των «Ιστοσελίδων για λογιστικά γραφεία» blog, στο οποίο έχετε τη δυνατότητα να ανεβάζετε άρθρα ή νέα σχετικά με τις οικονομικές εξελίξεις. Όταν στην ιστοσελίδα σας διατηρείτε αρθρογραφία με θέματα που αφορούν το πελατολόγιο ενός λογιστικού γραφείου, τότε οι επισκέπτες του website σας αναμένεται να είναι κατά 55% παραπάνω από των ιστοσελίδων των ανταγωνιστών σας.

“Οι εταιρείες οι οποίες έχουν blog, έχουν 55% περισσότερους επισκέπτες απο αυτές που δεν έχουν.”

Πηγή: Hubspot

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε με την ομάδα μας εδώ.

υπηρεσίες

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε υψηλής ποιότητας ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα ανάπτυξης και στην σχεδίαση ώστε να πετύχουμε το απόλυτο όσο αφορά την αισθητική, την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Κατασκευή Iστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μοναδική
σαν την επιχείρηση σας!

Κατασκευή eShop

Επεκτείνετε την επιχείρηση σας πέρα από
τα φυσικά σύνορα.

Iστοσελίδες

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μοναδική σαν την επιχείρηση σας!

Ηλεκτρονικά καταστήματα

Oλοκληρωμένο πακέτο κατασκευής eshop με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε.

Digital Marketing

Αυξήστε τις πωλήσεις σας, κάντε γνωστή την επιχείρηση σας. Google & Facebook Ads, SEO, Social Media

Copywriting

Σύνταξη Κειμένων Ιστοσελίδας και περιεχομένων διαφημίσεων

UI & UX Design

Η custom κατασκευή χρειάζεται και custom σχεδιασμό.

Domain Name

Κατοχυρώστε το domain της αρεσκείας σας

Web Hosting

Φιλοξενία σε ταχύτατους και ασφαλείς servers

WordPress Support

Μεταφέρετε σήμερα το WordPress site σας στην ASK Digital

MARKETPLACE