Το Real Estate στη σύγχρονη εποχή

Ιστοσελίδα για real estate

Το Real Estate στη σύγχρονη εποχή

Στη σύγχρονη εποχή, δε νοείται σωστή επιχείρηση που να μην είναι ενταγμένη στον ψηφιακό ιστό. Το ίδιο ισχύει και για τις εταιρείες Real Estate, οι οποίες επωφελούνται σε διάφορα σημεία. Παρακάτω θα αναλύσουμε μερικά από αυτά.

Το Real Estate, εκ φύσεως, δεν περιορίζεται γεωγραφικά. Γιατί, λοιπόν, να περιορίζετε το πελατολόγιο σας στα σύνορα της πόλης σας; Ο τρόπος για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας, είναι να αποκτήσετε μία επαγγελματική ψηφιακή παρουσία, δηλαδή μία ιστοσελίδα αποκλειστικά κατασκευασμένη για real estate.

Η σωστή ψηφιακή εικόνα προσθέτει κύρος και αξιοπιστία σε μία επιχείρηση, αυξάνοντας τις πιθανότητες ένας πελάτης να επιλέξει εσάς ανάμεσα στον έντονο ανταγωνισμό.

Στην ASK Digital είμαστε γνώστες του αντικειμένου και συμβαδίζουμε με τους κανόνες που επιβάλλει η εποχή. Κατασκευάσαμε μία ιστοσελίδα αποκλειστικά για γραφεία real estate, και την εφοδιάσαμε με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να παρουσιάσετε ένα σύγχρονο και ενημερωμένο μεσιτικό γραφείο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας για real estate, είναι η κατηγοριοποίηση των ακινήτων. Με αυτό τον τρόπο, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δει μόνο τα ακίνητα που τον ενδιαφέρουν και να εκφράσει το ενδιαφέρον του μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας.

Όλα τα γραφιστικά της ιστοσελίδας είναι αποκλειστικά ανεπτυγμένα για τον κλάδο του real estate και το ύφος που πρέπει να αποδίδεται. Συνεπώς, προσφέρετε στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.

  • 75% των καταναλωτών παραδέχονται ότι θα κρίνουν την αξιοπιστία μίας επιχείρησης βασιζόμενοι και στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας της.

Πηγή: Graffiti9

Εσείς, από τη μεριά σας, καλείστε να μας προμηθεύσετε με το περιεχόμενο, όπως είναι το φωτογραφικό υλικό από τη δραστηριότητά σας.

Μέσα από την ιστοσελίδα σας ξεκινάει η ατέρμονη προβολή του real estate γραφείου σας στον ψηφιακό κόσμο, δηλαδή παντού! Πλέον, οι δυνητικοί σας πελάτες μπορούν να έχουν επαφή με τις υπηρεσίες σας 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο.

  • 57% των πελατών προτιμούν τα ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας σε σχέση με τα μη ψηφιακά. 

Πηγή: Salesforce, State of the Connected Customer

Εσείς θα αρκεστείτε στο περιορισμένο αγοραστικό κοινό;

Δείτε εδώ μία προεπισκόπηση της «Ιστοσελίδας για Real Estate».

Μάθετε εδώ πώς το marketplace της ASK Digital σας προσφέρει στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς την επαγγελματική ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου σας.

υπηρεσίες

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε υψηλής ποιότητας ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα ανάπτυξης και στην σχεδίαση ώστε να πετύχουμε το απόλυτο όσο αφορά την αισθητική, την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Κατασκευή Iστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μοναδική
σαν την επιχείρηση σας!

Κατασκευή eShop

Επεκτείνετε την επιχείρηση σας πέρα από
τα φυσικά σύνορα.

Iστοσελίδες

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μοναδική σαν την επιχείρηση σας!

Ηλεκτρονικά καταστήματα

Oλοκληρωμένο πακέτο κατασκευής eshop με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε.

Digital Marketing

Αυξήστε τις πωλήσεις σας, κάντε γνωστή την επιχείρηση σας. Google & Facebook Ads, SEO, Social Media

Copywriting

Σύνταξη Κειμένων Ιστοσελίδας και περιεχομένων διαφημίσεων

UI & UX Design

Η custom κατασκευή χρειάζεται και custom σχεδιασμό.

Domain Name

Κατοχυρώστε το domain της αρεσκείας σας

Web Hosting

Φιλοξενία σε ταχύτατους και ασφαλείς servers

WordPress Support

Μεταφέρετε σήμερα το WordPress site σας στην ASK Digital

MARKETPLACE