Τουρισμός και ψηφιακή εποχή: Θα μας βρείτε στη Hotel Show 2022

Τουρισμός και ψηφιακή εποχή: Θα μας βρείτε στη Hotel Show 2022

Ο Κλάδος του Τουρισμού έχει πλέον περάσει στην «επόμενη φάση», που δεν είναι άλλη από αυτή της ψηφιακής εποχής. Τουρισμός και ψηφιακή εποχή λοιπόν είναι ένα και οι ξενοδόχοι ή ιδιοκτήτες καταλυμάτων ζητούν καινοτόμες λύσεις κι αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Το διαδίκτυο παρέχει τώρα ευκαιρίες σε περιφερειακές κι απομονωμένες περιοχές, όπως είναι για παράδειγμα κάποια μέρη του Αιγαίου. Τα τουριστικά προϊόντα μπορούν να προωθούνται αποτελεσματικότερα, σε μία διαρκώς διευρυνόμενη αγορά τουριστικών υπηρεσιών ενώ η προσφορά και η ζήτηση γνωρίζουν σημαντική άνοδο.

Η Ask Digital και το Hotely στην Έκθεση Hotel Show 2022

Ο Τουρισμός αποτελεί έναν από τους κλάδους της εξειδίκευσής μας, καθώς τον έχουμε μελετήσει διεξοδικά κι έχουμε εμπειρία με μεγάλα έργα. Φέτος η Ask Digital με το project Hotely θα βρίσκονται με δικό τους περίπτερο (Α64b) στην Έκθεση Hotel Show 2022 στις 18- 21 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μία επετειακή έκθεση για τα δέκα χρόνια του premium αυτού event, το οποίο απευθύνεται σε ξενοδόχους και villa owners.

Εκεί οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν καλύτερα τα αναβαθμισμένα τουριστικά προϊόντα και βλέπουν σφαιρικά τις δυνατότητες που έχει πια ο Τουρισμός χάρη στην πιο εύκολη πρόσβαση. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι εξειδικευμένη στις ανάγκες αυτού του κλάδου και προσελκύει επαγγελματίες στο υψηλότερο επίπεδο, δηλαδή επιχειρηματίες κι υψηλόβαθμα στελέχη, άρα τους λεγόμενους ως Decision Makers για κάθε ξενοδοχειακό project.

Ο Τουρισμός στο διαδίκτυο: Όσα πρέπει να φροντίσουν οι επαγγελματίες

Η νέα αυτή σχέση του Τουρισμού με το διαδίκτυο και την ψηφιακή εποχή διευρύνει τις δυνατότητες, «ανοίγει» την αγορά αλλά θέλει και μία ορισμένη προσέγγιση φιλική τόσο προς τον χρήστη αλλά και προς τον ίδιο τον επιχειρηματία. Πρακτικά λοιπόν προσέχουμε και φροντίζουμε για:

  • Ένα εύκολο σύστημα κρατήσεων, ώστε να έχουμε απευθείας κρατήσεις
  • Την αυτονομία του κάθε επιχειρηματία του Κλάδου του Τουρισμού, χωρίς δηλαδή να εξαρτάται αποκλειστικά από τις πλατφόρμες κρατήσεων
  • Μία σφαιρική κι αντιπροσωπευτική online παρουσίαση των παροχών κι εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου ή καταλύματος (αυτό αφορά και τα μεγάλα ξενοδοχεία πολλών αστέρων αλλά και τα μικρότερα καταλύματα)
  • Την ολοκληρωμένη πρόταση, σε σχέση με το κατάλυμα/ ξενοδοχείο αλλά και την ευρύτερη περιοχή, στον δυνητικό επισκέπτη
  • Τις θετικές αξιολογήσεις που ακολουθούν όλα τα παραπάνω κι όπως γνωρίζουμε, έχουν καθοριστικό ρόλο

Ο Τουρισμός μπήκε σε μία νέα εποχή, την ψηφιακή και η Ask Digital είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει, αναβαθμίσει κι αναδείξει. Εξάλλου ο Τουρισμός είναι ο νούμερο ένα τομέας της οικονομίας για την Ελλάδα και γι’ αυτό δε μπορεί να μένει πίσω, παρά μόνο να εξελίσσεται.

υπηρεσίες

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε υψηλής ποιότητας ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα ανάπτυξης και στην σχεδίαση ώστε να πετύχουμε το απόλυτο όσο αφορά την αισθητική, την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Κατασκευή Iστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μοναδική
σαν την επιχείρηση σας!

Κατασκευή eShop

Επεκτείνετε την επιχείρηση σας πέρα από
τα φυσικά σύνορα.

Iστοσελίδες

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μοναδική σαν την επιχείρηση σας!

Ηλεκτρονικά καταστήματα

Oλοκληρωμένο πακέτο κατασκευής eshop με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε.

Digital Marketing

Αυξήστε τις πωλήσεις σας, κάντε γνωστή την επιχείρηση σας. Google & Facebook Ads, SEO, Social Media

Copywriting

Σύνταξη Κειμένων Ιστοσελίδας και περιεχομένων διαφημίσεων

UI & UX Design

Η custom κατασκευή χρειάζεται και custom σχεδιασμό.

Domain Name

Κατοχυρώστε το domain της αρεσκείας σας

Web Hosting

Φιλοξενία σε ταχύτατους και ασφαλείς servers

WordPress Support

Μεταφέρετε σήμερα το WordPress site σας στην ASK Digital

MARKETPLACE