Μία χρονιά γεμάτη έργα, έμπνευση και λύσεις

Μία χρονιά γεμάτη έργα, έμπνευση και λύσεις

Τα καλοκαίρια για εμάς αποτελούν και μία ωραία ευκαιρία για απολογισμό. Ο απολογισμός λοιπόν για την επαγγελματική σεζόν που πέρασε, μάς προκαλεί ένα τεράστιο χαμόγελο και μία αστείρευτη όρεξη να συνεχίσουμε με τους επόμενους στόχους.

Η ASKDIGITAL, μέλος το ομίλου CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A., αποτελείται από άτομα με εμπειρία και φρέσκιες ιδέες, που τους χαρακτηρίζει η ευγένεια, η συνέπεια και η καινοτομία στον τρόπο που θα υλοποιήσουν ένα business concept. Με αυτή τη φιλοσοφία κι έχοντας στο μυαλό μας, ότι είμαστε δίπλα στον πελάτη από την αρχή κάθε έργου χωρίς να υπάρχει τέλος σε αυτή τη συνεργασία, καταφέραμε να ξεχωρίσουμε σ’ έναν Κλάδο που προσφέρει πολλές επιλογές και μία πλούσια γκάμα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα έργα μας θέλουμε να έχουν χαρακτήρα

Η αυθεντικότητα, ο κατάλληλος σχεδιασμός και το στοχευμένο περιεχόμενο δίνουν μορφή στο κάθε digital έργο. Έχει σημασία σε μία εποχή που οι περισσότερες επιχειρήσεις ψηφιοποιούνται, οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε να ξεχωρίζουν για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Έτσι όλα τα έργα μας έχουν την προσωπικότητα του εκάστοτε επιχειρηματία ή της επιχείρησης κι εκφράζουν με τον δικό τους διαφορετικό τρόπο τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρουν.

Ανάμεσα στα έργα που παραδώσαμε ως Ask Digital, είναι η νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, το e- Shop του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, το site του Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη και projects που σχετίζονται με τον Τουρισμό όπως αυτό για κατάλυμα στη Μύκονο κι αυτό στο νησί της Ρόδου.

Το μέλλον είναι στις digital λύσεις

Η ASK DIGITAL γνωρίζει καλά πως το μέλλον είναι online κι ότι κάθε Κλάδος της αγοράς έχει ανάγκη από ευελιξία. Και τι σημαίνει πρακτικά «ευελιξία»; Λύση σε κάθε πιθανό σενάριο επιχειρηματικότητας, λύση για εύκολη παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών και φυσικά λύση στο πρόβλημα ή στην ανάγκη του χρήστη που θα αναζητήσει. Και κάπως έτσι προέκυψε το πρώτο Digital Marketplace  ιστοσελίδων στην Ελλάδα, με εξειδικευμένο σχεδιασμό ανά επαγγελματικό κλάδο.

Τέλος η παρουσία μας στα Ποσειδώνια 2022, όπου παρουσιάσαμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Σχεδίασης & Κατασκευής website/e-Shop για την ναυτιλία, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν στο νέο project Digital Marketplace ,  να ενημερωθούν από τους συνεργάτες της ASK DIGITAL και να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων την ιστοσελίδα, αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην επιχείρηση τους.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

υπηρεσίες

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε υψηλής ποιότητας ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα ανάπτυξης και στην σχεδίαση ώστε να πετύχουμε το απόλυτο όσο αφορά την αισθητική, την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Κατασκευή Iστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μοναδική
σαν την επιχείρηση σας!

Κατασκευή eShop

Επεκτείνετε την επιχείρηση σας πέρα από
τα φυσικά σύνορα.

Iστοσελίδες

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι μοναδική σαν την επιχείρηση σας!

Ηλεκτρονικά καταστήματα

Oλοκληρωμένο πακέτο κατασκευής eshop με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε.

Digital Marketing

Αυξήστε τις πωλήσεις σας, κάντε γνωστή την επιχείρηση σας. Google & Facebook Ads, SEO, Social Media

Copywriting

Σύνταξη Κειμένων Ιστοσελίδας και περιεχομένων διαφημίσεων

UI & UX Design

Η custom κατασκευή χρειάζεται και custom σχεδιασμό.

Domain Name

Κατοχυρώστε το domain της αρεσκείας σας

Web Hosting

Φιλοξενία σε ταχύτατους και ασφαλείς servers

WordPress Support

Μεταφέρετε σήμερα το WordPress site σας στην ASK Digital

MARKETPLACE